maandag 11 juni 2007

Prijsvraag


Het is weer zover! We stellen weer een prijs beschikbaar! Dit keer kun je winnen: Een prachtige KARAOKE CD met daarop alle laatste Bollywood-film-hits in meezing stijl!
Daarvoor moet je wel eerst de vraag goed beantwoorden:

RaRa waar is deze gemaakt?

4 opmerkingen:

Anoniem zei

Mijn gok: In de Masterfoods fabriek in Veghel!

Marlies en Niels zei

En het is gelukt! dat is inderdaad het GOEDE antwoord :) U heeft gewonnen: Een KARAOKE CD van de latest Bollywood moviehits! Hij komt binnenkort je kant op! :) Het gaat goed met het onderling uitwisselen van prijzen he :) NB De exacte locatie is: Lijn 3 (In de Masterfoods fabriek in Veghel!)

Anoniem zei

Ooooh he jammer!!! Ik ben alweer te laat. Was al net op Google naar het antwoord op zoek, omdat CD mij zo gaaf leek :)

Kwam wel dit tegen, weet niet of die Indiers dat leuk vinden:

Mars niet voor vegetariërs
AMSTERDAM - Strikte vegetariërs kunnen ook geen Marsreep meer eten.

Masterfoods heeft in een fabriek in Engeland het recept veranderd en er dierlijke vetten aan toegevoegd. Het gaat om stermsel uit de lebmaag van een kalfsmaag, zo meldt de Daily Mail.

In de Engelse fabriek worden dagelijks 3 miljoen tussendoortjes gemaakt. De kalfsenzymen worden ook verwerkt in Snickers, Twix, Bounty en Milky Way. Engelse vegateriërs overwegen een boycot.

'Veel mensen zullen het niet leuk vinden dat je geen mars kan maken zonder een kalf te doden', zegt Liz O'Neill namens de Vegetariërsbond. Tot voor kort gebruikte Masterfoods een (duurder) vegetarisch alternatief in de chocoladerepen. Het bedrijf biedt klanten de mogelijkheid hun Mars terug te brengen naar de winkel, aldus de Daily Mail.

Marlies en Niels zei

Yess je hebt gelijk, hetzelfde verhaal voor de repen uit Veghel. Ze zetten er wel (heel lief en attent) een rode stip in een rood vierkantje op: het symbool voor non-veg producten